Over ons

Ason Zorgdiensten geeft om mensen in het algemeen en in het bijzonder om oudere mensen en mensen die vanwege een aandoening beperkt zijn in hun doen en laten.

 

Veel mensen die om wat voor reden dan ook een beperking hebben, zijn vaak gedwongen om naar een verzorgingstehuis te moeten, terwijl ze het liefst zolang mogelijk in hun vertrouwde omgeving zouden willen blijven.

 

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verlenen van kwaliteitszorg in de thuissituatie, zodat deze mensen zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen in hun eigen vertrouwde woonomgeving.

Wie zijn wij

Ason Zorgdiensten is een jong snel groeiende thuiszorg organisatie die zich met hoogstaand kwaliteitszorg inzet om mensen te helpen die een aandoening hebben, of die vanwege ouderdom beperkt zijn om voor zich zelf te zorgen.

 

In ons zorgaanbod houden we rekening met de verschillende culturele gebruiken waar het gaat om de leefomstandigheden of generatiekloven of gezondheid.

 

Wij verplaatsen ons in de schoenen van onze cliënten zodat onze zorg naadloos aansluit op de behoeftes van onze cliënten.

Wat we doen

Eenvoudige tot zeer complexe zorgvragen, Ason Zorgdiensten kan u helpen. Vraag hulp bij het opstaan, toiletgang, douchen, poetsen, schoonmaken of kies voor gespecialiseerde verpleging. Vraag naar onze overige zorgfuncties.

 

Bij ons gaat zorgverlening om wat u nodig heeft. Samen met u stellen we het zorgpakket samen en komen we tot een  zorgplan. Deze zorgplan wordt geëvalueerd met regelmaat en indien nodig bijgesteld.

 

Bij ons heeft u dus zelf een bepalende stem in het verloop van de zorgverlening.