Thuiszorg

Het doel van de thuiszorg is dat mensen zolang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. De zorgverzekeraars en de gemeenten hebben belangrijke taken in de langdurige zorg en ondersteuning.

 

Thuiszorg is bedoeld voor mensen die vanwege ouderdom of een aandoening beperkt zijn om voor zich zelf te zorgen. Ason Zorgdiensten maakt het mogelijk voor deze mensen om ondanks hun beperkingen zolang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen.

Ason Zorgdiensten is er voor iedereen, waar u ook vandaan komt of waar u ook in gelooft. In ons zorgaanbod houden we rekening met verschillende culturele gebruiken rondom gezondheid, leefomstandigheden, generatiekloven en gewoonten. Wij begrijpen onze cliënten en dat schept begrip en vertrouwen. 

 • Zorg op maat
  Ason Zorgdiensten verleent thuiszorg van het hoogste niveau. Precies op maat: van een uurtje per 
  dag tot het etmaal rond. Verleend door ervaren en gediplomeerde medewerkers: van verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden tot huishoudelijk verzorgenden. Hulpverleners die passie hebben voor hun  beroep en voor de mensen die zij mogen verzorgen.
 • In welke regio?
  Ason Zorgdiensten verleent thuiszorg in Amsterdam en omstreken en in Flevoland.
 • De mens staat centraal
  Bij Ason Zorgdiensten staat u centraal en creëren wij de rust en ruimte voor het menselijk aspect: persoonlijke aandacht voor hulpbehoevenden en hun familie. Dat geldt voor de verzorging en de manier waarop we informatie geven aan onze cliënten. Bij ons is er tijd voor een goed gesprek, samen een  ommetje maken, een boodschap doen of een spelletje spelen. Of gewoon om samen eens heerlijk te lachen.
 • Geen wachtlijsten
  Ason Zorgdiensten kent geen wachttijden.
  - Bij niet geplande spoedeisende zorg wordt direct hulp verleend, 24 uur per etmaal
  Met geplande nieuwe zorg kan bij ons binnen twee dagen gestart worden
 • Thuiszorg is voor iedereen betaalbaar!
  De thuiszorg van Ason Zorgdiensten is voor iedereen betaalbaar, omdat de meeste zorg die wij leveren vergoed wordt vanuit wettelijke regelingen. Ason Zorgdiensten regelt de declaraties met het zorgkantoor  van de zorgverzekeraars en de gemeenten in uw regio.